Miért nem sikerült eddig meggyógyulnom?

Már biztosan nagyon sok mindent megpróbáltál a gyógyulásod érdekében megtenni az orvosi kezelésektől a komplementer módszerekig. Ha ennek ellenére a tünet nem enyhül, a betegség nem gyógyul, annak az az oka, hogy a fizikai test továbbra is ugyanazon zavaró hatások alatt sínylődik, mint korábban. Ha a szervezet működését irányító lelki-szellemi folyamatok az egyensúlyból kibillennek, zavaró hatásuk alól a testi folyamatok nem tudnak szabadulni, így a következményesen kialakuló tünet és betegség is állandósul.
A gyógyulás ezek alapján két pilléren nyugszik:
1) meg kell ismerni a háttérben lévő törvényszerűségeket
2) ezek mentén változásokat kell létrehozni
A háttérben meghúzódó törvényszerűségek felismerése mutathat rá arra, hogy célzottan mit, miért és hogyan kell tenni a gyógyulás érdekében – testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Hogy „ne maradjon rés a pajzson”, azaz összehangoltan minden a gyógyulás irányába mutasson. Ha ez elmarad, minden változatlanul ugyanúgy fog történni, mint eddig: nem múló vagy visszatérő tünet és gyógyulást nem hozó tüneti kezelések…
Vagyis a gyógyulás kulcsa a testi, lelki, szellemi szinten megtett célirányos és összehangolt változtatások megtétele és következetes fenntartása – a mindennapokban. A hagyományos és a komplementer medicina, valamint a lelki, szellemi munkálkodás, életmódváltás szintézisében. A megoldás tehát benned van. És ez nagyon jó hír, mert hatékonyan tehetsz magadért, így nem kell kényszerűen sodródnod és szenvedned, ezáltal megszűnhet a kiszolgáltatottságod! A gyógyítód Te vagy, magad!