Allergiás betegségek

HOP kurzusok – rendszerbe foglalt gyógyulás

 

Az allergiás betegség „félrevezető jelenség”. Egyre nő az allergiás betegek száma a civilizált országokban, s bővül azon anyagoknak a köre, amelyekkel szemben kialakul az allergia. Oki terápia hiányában tüneti kezelésekkel igyekszünk féken tartani az állapotot és próbáljuk kiiktatni az életünkből az ellenséges – egyébként békés – allergént. Sajnos gyakran a folyamat előrehaladtával szélesedhet azon anyagok köre, melyekre allergiás reakcióval reagálunk, így egyre szűkül az, amivel még zavartalanul együtt tudunk élni, egyre több dolgot kell kerülnünk, egyre több pótmegoldásra kényszerülünk, és az egyre uralkodóbb szintetikus környezet mellett napról napra sorvad kapcsolatunk a természettel. Az allergiás betegség egyik alapvető problémája éppen az, hogy mindennapjaink során egyre távolabbra sodródunk a természetességtől.

A mesterséges életterek, a rohanó életvitel, a „modern” étkezés mellett meghatározó jelentőséggel bírnak a bennünk zajló lelki, szellemi folyamatok, melyek együttesen vezetnek a szervezet elhangolódásához. A létfontosságú témákat érintő, ám érdemi tartalom nélküli jó tanácsok (pl. „stressz kezelés”, „életmódváltás”, „lépj ki a komfortzónádból”, stb.) üresen szólnak, azokkal a beteg nem tud mit kezdeni, ezért nem tudják támogatni a gyógyulást.

A HOP Allergiás betegségek kurzuson áttekintjük a betegség hátterében működő meghatározó folyamatokat, s azok következményes kihatásait, melyek szervi elváltozásokban, működészavarokban, azaz a tünetekben öltenek testet. A háttérben húzódó összefüggések megértése az az alap, amire felépítjük a komplex holisztikus terápiát (testmozgás, étkezés, életvitel, gyógyszerek, gyógynövények, gyógymódok, meditációs gyakorlat). Érintve minden vonatkozó életterületet, hogy visszaállhasson a szervezet belső és külső egyensúlya, mely megszabadít a tünetektől. Mert csak így érhető el a gyógyulás!

Megtisztelő figyelmedet köszönöm!

Megköszönöm, ha szeretteidet, barátaidat és ismerőseidet tájékoztatod erről a kivételes lehetőségről!

Dr. Darnói Tibor

 

Technikai információk:

A 6 órás kurzusok díja 38.000 Ft, ez tartalmazza a frissítők és egy közösen elfogyasztott, a betegségtípusnak megfelelő étrendi kóstolót.
A kitöltött jelentkezési lap alapján 1 munkanapon belül megkapod visszaigazolásunkat és számládat, melyet banki átutalással vagy banki befizetéssel tudsz kiegyenlíteni, jelentkezésedtől számított 8 napon belül.
Az egyes kurzusok helyszíne a Harmónia Palota Rendezvényközpont: 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
A kurzus előtt 2 héttel egy részletes tájékoztató levelet küldünk minden résztvevőnek.
Minden további technikai kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a hop.angelhviktoria@gmail.com címen!

Jelentkezés a kurzusokra itt!

A kurzusok eseménynaptára pedig itt érhető el.