Autoimmun betegségek

HOP kurzusok – rendszerbe foglalt gyógyulás

 

Az autoimmun betegség „rejtélyes jelenség”. Az oka ismeretlen, szerteágazó típusos és szokatlan tünetekkel, fáradhatatlan aktivitással, olykor heveny fellángolásokkal terheli a beteget – megjelenésétől kezdve egészen élete végéig. Súlyos elváltozásokhoz, szenvedéshez és egyre romló életminőséghez vezet.

Bármely szerve(ke)t is érintse, általánosságban igaz az, hogy a szervezet a saját normál szövetei ellen folytat immunreakciót. Azaz a szervezet maga ellen harcol. Beszédes tükre ez a háttérben meghúzódó lelki folyamatnak… A kezelések sajnos csupán tünetiek, alapvetően a gyulladásos folyamat és az immunreakciók gátlására szorítkoznak. A szokásos javaslatokkal – melyek egyébként a lényegre utalnak, mint „életmódváltás”, „stresszkezelés”, stb. – a beteg nem tud mit kezdeni, érdemi segítség nélkül lényegi változást nem tud elérni.

A HOP Autoimmun betegségek kurzuson áttekintjük a betegség hátterében működő meghatározó folyamatokat, s azok következményes kihatásait, melyek szervi elváltozásokban, működészavarokban, azaz a tünetekben öltenek testet. A háttérben húzódó összefüggések megértése az az alap, amire felépítjük a komplex holisztikus terápiát (testmozgás, étkezés, életvitel, gyógyszerek, gyógynövények, gyógymódok, meditációs gyakorlat). Érintve minden vonatkozó életterületet, hogy visszaállhasson a szervezet belső és külső egyensúlya, mely megszabadíthat a tünetektől. Mert esetleg így érhető el állapotjavulás, gyógyulás, amennyiben még nem alakultak ki visszafordíthatatlan elváltozások!

Megtisztelő figyelmedet köszönöm!

Megköszönöm, ha szeretteidet, barátaidat és ismerőseidet tájékoztatod erről a kivételes lehetőségről!

Dr. Darnói Tibor

 

Technikai információk:

A 6 órás kurzusok díja 38.000 Ft, ez tartalmazza a frissítők és egy közösen elfogyasztott, a betegségtípusnak megfelelő étrendi kóstolót.
A kitöltött jelentkezési lap alapján 1 munkanapon belül megkapod visszaigazolásunkat és számládat, melyet banki átutalással vagy banki befizetéssel tudsz kiegyenlíteni, jelentkezésedtől számított 8 napon belül.
Az egyes kurzusok helyszíne a Harmónia Palota Rendezvényközpont: 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
A kurzus előtt 2 héttel egy részletes tájékoztató levelet küldünk minden résztvevőnek.
Minden további technikai kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a hop.angelhviktoria@gmail.com címen!

Jelentkezés a kurzusokra itt!

A kurzusok eseménynaptára pedig itt érhető el.