Daganatos betegségek

HOP kurzusok – rendszerbe foglalt gyógyulás

 

A daganatos betegség „fenyegető jelenség” a civilizált, modern világban. A szív-érrendszeri halálozások után a leggyakoribb halálok hazánkban és ezzel sajnos Európa élmezőnyébe tartozunk. A daganatos betegségek csupán kisebb hányadára mondható, hogy mint betegség öröklött, többnyire a betegségre való hajlam öröklődhet, ami az életvitel függvényében hívja elő a betegséget.

A daganatos betegség tehát többségében egy folyamat eredménye, azaz egy olyan szélsőségesen félrecsúszott állapot, ahová vezetett út. Fontos ezt hangsúlyoznunk, mert ahová vezetett út, onnan el is vezethet út – amennyiben a folyamat még visszafordítható! De az irányváltáshoz az életvitel majd minden elemének a megváltoztatására és a gondolat-, érzelemvilágunk áthangolására van szükség. Amit a betegnek kell megcselekednie, az nem váltható ki semmi mással. A fizikai test támogatása a különböző kezelésekkel ugyanakkor elengedhetetlenül fontos pillérei a gyógyulásnak.

Dr Darnói Tibor holisztikus orvosA daganatos betegekre nincs idő és nem kapnak választ a kérdéseikre, a különféle csodaszerek ígérete pedig óvatosságra int. Az egyébként sorsfordító igazságokat hordozó jó tanácsok, mint „lépj ki a mókuskerékből”, „kerüld a stresszt”, „minden a fejben dől el”, életmódváltás” – hasznavehetetlenek számukra, mert hiányzik belőlük a „hogyan”. Pedig ebben rejlik a lényeg!

A HOP Daganatos betegség kurzuson áttekintjük a betegség hátterében működő meghatározó törvényszerűségeket, s azok következményes kihatásait, melyek szervi elváltozásokban, működészavarokban, azaz a tünetekben öltenek testet. A háttérben húzódó összefüggések megértése az az alap, amire felépítjük a komplex holisztikus terápiát (testmozgás, étkezés, életvitel, gyógyszerek, gyógynövények, gyógymódok, meditációs gyakorlat). Érintve minden vonatkozó életterületet, hogy visszaállhasson a szervezet belső és külső egyensúlya, mely megszabadít a tünetektől. Mert talán így elérhető a gyógyulás – amennyiben nem jutott már a folyamat visszafordíthatatlan stádiumba!

Megtisztelő figyelmedet köszönöm!

Megköszönöm, ha szeretteidet, barátaidat és ismerőseidet tájékoztatod erről a kivételes lehetőségről!

Dr. Darnói Tibor

 

Technikai információk:

A 6 órás kurzusok díja 38.000 Ft, ez tartalmazza a frissítők és egy közösen elfogyasztott, a betegségtípusnak megfelelő étrendi kóstolót.
A kitöltött jelentkezési lap alapján 1 munkanapon belül megkapod visszaigazolásunkat és számládat, melyet banki átutalással vagy banki befizetéssel tudsz kiegyenlíteni, jelentkezésedtől számított 8 napon belül.
Az egyes kurzusok helyszíne a Harmónia Palota Rendezvényközpont: 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
A kurzus előtt 2 héttel egy részletes tájékoztató levelet küldünk minden résztvevőnek.
Minden további technikai kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a hop.angelhviktoria@gmail.com címen!

Jelentkezés a kurzusokra itt!

A kurzusok eseménynaptára pedig itt érhető el.