Elhízás, ideális testsúly

HOP kurzusok – rendszerbe foglalt gyógyulás

 

Az elhízás olyan „válogatós jelenség”, amellyel van, aki alkatánál fogva soha nem találkozik, s van, akinek egész életét fenyegeti, megkeseríti. De az utóbbi csoportba tartozó többségnek sem kellene törvényszerűen túlsúlyosnak lennie. Az életvitel megfelelő, tudatos vezetésével a testsúly mindenki számára normális, ideális tartományban tartható, kivéve a hormonális betegség következtében kialakult állapotokat.

A világ 4. legelhízottabb nemzete a magyar, ez a helyezés sajnos az európai dobogó tetejére repít bennünket. Az 5 évnél idősebb magyar lakosság 30%-a elhízott. Elszomorító kép, amely megágyaz számos betegségnek, negatívan befolyásolja az életminőséget és többnyire rombolja az egészséges énképet, önbizalmat, lelkületet.

Akit érint, egész életében küzd az elhízás ellen vagy kényszerűen elviseli annak következményeit. Kipróbál megannyi módszert, kúrát, vagyonokat költ csodaszerekre, amelyek azt az illúziót ígérik, hogy „nem kell tenned semmit, elég ezt a készítményt fogyasztanod”. Módszer ide vagy oda, az eredmény általában legfeljebb átmeneti. Nem lehet ez másként, ha az alapvető törvényszerűségek figyelmen kívül maradnak.

A HOP Elhízás – ideális testsúly megteremtése kurzuson áttekintjük a háttérben működő meghatározó folyamatokat, s azok következményes kihatásait, melyek szervi elváltozásokban, működészavarokban öltenek testet és a túlsúlyhoz vezetnek. A háttérben húzódó összefüggések megértése az az alap, amire felépítjük a komplex holisztikus terápiát (testmozgás, étkezés, életvitel, gyógyszerek, gyógynövények, gyógymódok, meditációs gyakorlat). Érintve minden vonatkozó életterületet, szokásrendszereinket, hogy visszaállhasson a szervezet belső és külső egyensúlya, mely megszabadít a súlyfeleslegtől. Mert csak így lehet szenvedés nélkül lefogyni és az ideális súlyt megtartani!

Megtisztelő figyelmedet köszönöm!

Megköszönöm, ha szeretteidet, barátaidat és ismerőseidet tájékoztatod erről a kivételes lehetőségről!

Dr. Darnói Tibor

 

Technikai információk:

A 6 órás kurzusok díja 38.000 Ft, ez tartalmazza a frissítők és egy közösen elfogyasztott, a betegségtípusnak megfelelő étrendi kóstolót.
A kitöltött jelentkezési lap alapján 1 munkanapon belül megkapod visszaigazolásunkat és számládat, melyet banki átutalással vagy banki befizetéssel tudsz kiegyenlíteni, jelentkezésedtől számított 8 napon belül.
Az egyes kurzusok helyszíne a Harmónia Palota Rendezvényközpont: 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
A kurzus előtt 2 héttel egy részletes tájékoztató levelet küldünk minden résztvevőnek.
Minden további technikai kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a hop.angelhviktoria@gmail.com címen!

Jelentkezés a kurzusokra itt!

A kurzusok eseménynaptára pedig itt érhető el.