IBS – Irritábilis Bél Szindróma

HOP kurzusok – rendszerbe foglalt gyógyulás

 

Az IBS „különös jelenség”. Krónikus kórkép, mely a tápcsatorna funkcionális betegségei közé tartozik. A diagnózis kimondásának feltétele, hogy a kivizsgálások igazolják azt, a háttérben nincs kimutatható szervi és anyagcsere eltérés. De a tünetek nagyon zavaróak a mindennapokban, olykor egyre súlyosabban térnek vissza és nem lehet tőlük megszabadulni. A tüneti kezelések, a gyógyszerek váltogatása csupán átmeneti enyhülést hoz, gyógyulást nem, és az „életmódváltás”, a „kerüld a stresszt” tanácsok is üresen szólnak…

A HOP IBS kurzuson áttekintjük a betegség hátterében működő meghatározó folyamatokat, s azok következményes kihatásait, melyek szervi elváltozásokban, működészavarokban, azaz a tünetekben öltenek testet. A háttérben húzódó összefüggések megértése az az alap, amire felépítjük a komplex holisztikus terápiát (testmozgás, étkezés, életvitel, gyógyszerek, gyógynövények, gyógymódok, meditációs gyakorlat). Érintve minden vonatkozó életterületet, hogy visszaállhasson a szervezet belső és külső egyensúlya, mely megszabadít a tünetektől. Mert csak így érhető el a gyógyulás!

Megtisztelő figyelmedet köszönöm!

Megköszönöm, ha szeretteidet, barátaidat és ismerőseidet tájékoztatod erről a kivételes lehetőségről!

Dr. Darnói Tibor

 

Technikai információk:

A 6 órás kurzusok díja 38.000 Ft, ez tartalmazza a frissítők és egy közösen elfogyasztott, a betegségtípusnak megfelelő étrendi kóstolót.
A kitöltött jelentkezési lap alapján 1 munkanapon belül megkapod visszaigazolásunkat és számládat, melyet banki átutalással vagy banki befizetéssel tudsz kiegyenlíteni, jelentkezésedtől számított 8 napon belül.
Az egyes kurzusok helyszíne a Harmónia Palota Rendezvényközpont: 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
A kurzus előtt 2 héttel egy részletes tájékoztató levelet küldünk minden résztvevőnek.
Minden további technikai kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a hop.angelhviktoria@gmail.com címen!

Jelentkezés a kurzusokra itt!

A kurzusok eseménynaptára pedig itt érhető el.