Magasvérnyomás-betegség

HOP kurzusok – rendszerbe foglalt gyógyulás

 

A magasvérnyomás-betegség „alattomos jelenség”. Magyarországon is milliókat érint, ám 80-90%-ban nincs kimutatható szervi oka a háttérben. Sokáig akár észrevétlenül is jelen lehet, ám rövid és hosszú távon egyaránt veszélyeket rejt. Táptalaja lehet számos betegségnek, ami annak tükrében elgondolkodtató, hogy a halálozások több, mint 50%-a a szív-érrendszeri betegségekre vezethető vissza. Nagy a tét!

Konkrét kiváltó ok hiányában a hipertónia kezelése csupán tüneti. Gyógyulást nem hoz, viszont védelmet nyújt mind az akut, mind a késői szövődményekkel szemben, így a gyógyszerek pontos szedése alapvető! Az egyéb jó tanácsok, mint az „életmódváltás”, a „kerüld a stresszt” viszont többnyire csak lógnak a levegőben. Sajnos… Pedig a gyógyulás nem elérhetetlen, a vérnyomás normalizálható és idővel ez akár gyógyszer nélkül is megtartható.

A HOP magasvérnyomás-betegség kurzuson áttekintjük a betegség hátterében működő meghatározó folyamatokat, s azok következményes kihatásait, melyek szervi elváltozásokban, működészavarokban, azaz a tünetekben öltenek testet. A háttérben húzódó összefüggések megértése az az alap, amire felépítjük a komplex holisztikus terápiát (testmozgás, étkezés, életvitel, gyógyszerek, gyógynövények, gyógymódok, meditációs gyakorlat). Érintve minden vonatkozó életterületet, hogy visszaállhasson a szervezet belső és külső egyensúlya, mely megszabadít a tünetektől. Mert így akár elérhető a gyógyulás is!

Megtisztelő figyelmedet köszönöm!

Megköszönöm, ha szeretteidet, barátaidat és ismerőseidet tájékoztatod erről a kivételes lehetőségről!

Dr. Darnói Tibor

 

Technikai információk:

A 6 órás kurzusok díja 38.000 Ft, ez tartalmazza a frissítők és egy közösen elfogyasztott, a betegségtípusnak megfelelő étrendi kóstolót.
A kitöltött jelentkezési lap alapján 1 munkanapon belül megkapod visszaigazolásunkat és számládat, melyet banki átutalással vagy banki befizetéssel tudsz kiegyenlíteni, jelentkezésedtől számított 8 napon belül.
Az egyes kurzusok helyszíne a Harmónia Palota Rendezvényközpont: 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
A kurzus előtt 2 héttel egy részletes tájékoztató levelet küldünk minden résztvevőnek.
Minden további technikai kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a hop.angelhviktoria@gmail.com címen!

Jelentkezés a kurzusokra itt!

A kurzusok eseménynaptára pedig itt érhető el.