Magasvérnyomás-betegség – megszabadulnál tőle? Vár a HOP*!

A magasvérnyomás-betegségtől meg lehet szabadulni, ha megismered a hátterét és annak megfelelő lépéseket teszel a gyógyulás érdekében.
A magasvérnyomás-betegség 80-90%-ban kimutatható szervi ok nélkül áll fenn és okoz problémát emberek millióinak. Nem lehet elmenni ezen tény mellett szótlanul: többségében NINCS KIMUTATHATÓ SZERVI ZAVAR A HÁTTERÉBEN! De akkor ez a tünet, betegség miből fakad? A választ ugyan címszavakban megkapják a betegek abba a jó tanácsba csomagolva, hogy „Kerülni kell a stresszt!”, de azt már nem mondják el nekik, hogy ezt miként tegyék. Így az egyébként bölcs tanács üres frázis marad csupán… Az alkalmazott gyógyszeres kezelés pedig önmagában nem hoz gyógyulást, csupán a vérnyomást kényszeríti az elfogadható tartományba. Szükséges, de csak tüneti megoldás.
A HOP* kurzuson olyan komplex terápiás csomag kerül ismertetésre, amellyel a belső folyamatok egyensúlyán keresztül teremthető meg a vérnyomás mérséklése, vagy akár a gyógyulás. A hagyományos orvosi terápia mellett gyógynövények, gyógymódok, újrahangolt életvitel, speciális étrend kerülnek ismertetésre, célzott meditációs technika kerül átadásra, mindez a modern tudomány, a komplementer medicina és a szellemi tanítások szintézisében.
Ha készen állsz arra, hogy tegyél a gyógyulásodért, várunk szeretettel élmény-gazdag programunkon!
Megköszönöm, ha mindazon ismerőseidet tájékoztatod erről a lehetőségről, akik hasonló problémával küzdenek!
Megtisztelő figyelmedet köszönöm! Dr. Darnói Tibor (www.darnoitibor.hu)
*HOP (Holisztikus Orvosi Program) – „Ahonnan más ember megy haza, mint aki érkezett.”