Vélemények

Nagyon szépen köszönöm, hogy találkozásunkkor olyan alaposan, és  tág szakértelemmel  törődött akkori  diagnózisaimmal!

Kívánom, hogy a továbbiakban is olyan finom figyelemmel és hozzáértéssel folytassa betegei ellátását, mint ahogy velem tette. Nagy ritkaság egy ilyen odafigyelő, törődő terapeuta (az igazat megvallva Magán kívül még ilyennel nem találkoztam).

Kérem, fogadja még egyszer köszönetemet és folytassa tovább is értékes
tevékenységeit.

Tisztelettel és szeretettel  
Dr. Szász Ilma


Kedves Tibor! A kurzust követően a résztvevők néhány tagjával volt módom telefonon vagy személyesen beszélni. Teljesen egybecsengtek a vélemények. Úgy telt el a hat óra, hogy észre sem vettük! Többen is úgy gondolták – személyes példáidat hallva -, hogy az ő életükről beszélsz. Szakszerű, meggyőző, hiteles előadásod a gyakorlatokkal kellő ösztönző erővel hatott ránk. Akikkel beszéltem, mindannyian elkezdték a gyakorlást. Elvárások nélkül tesszük.
Előzetes ígéretedet – miszerint más emberként megyünk el a kurzusról, mint ahogy jöttünk – már most is igazolni tudjuk. Arról, hogy engem személyesen mi érintett meg, hosszan tudnék beszélni.

Remélem, erre még sort keríthetek! Köszönjük! NM


Több mint 20 éve dolgoztam vezető beosztásban az egészségügyben (természetesen hittel a nyugati orvoslásban), mikor -napi 12 óra munka, kevés szabadidő, minimális sport/mozgás és sok stressz után- egy kisebb műtétet követően a szövettani eredmények megérkezése után, az 50. születésnapom előtt pár nappal egy -az orvostudomány mai állása szerint- gyógyíthatatlan betegség diagnózisát közölte velem kezelőorvos barátom: “…nagyon sajnálom, laphámcarcinomád van…”.

A mély kétségbeesés közben gondolkodni sem volt időm, mert másnap már az egészségügyi gépezet szokásos lehetőségei (radioterápia / kemoterápia / radio-kemoterápia) közül rám szabott vágányon süvített a terápiás vonatom: maximális dózisú (70 Gray) sugárterápiában részesültem. Nem részletezem a napi kínokat, csak röviden annyit a terápia 2 hónapjáról: nagyon megviselt; testileg és lelkileg is.
Mikor végre vége lett a kezelések sorának, akkor jöttem rá, hogy immunrendszerem, fizikai állapotom konvergál a nullához és a szokásos tanult -másoknak is sokszor ajánlott- nyugati medicina szerinti regeneráló terápiák nem elégségesek ahhoz, hogy visszanyerjem -legalább- a fizikai erőmet.

Elkezdtem foglalkozni magammal. Sétákat tettem a szabad levegőn, kevesebbet próbáltam dolgozni és odafigyeltem, mit eszek. Kezdtem visszanyerni a testi erőmet, lelkileg is javultam, de éreztem, hogy ez még kevés.

Jó ideje kerestem, kutattam a neten, mi hozhat életembe új irányt, mikor sógornőm -aki másodállásban jóga oktató- javasolta, kezdjek el jógázni. Immár 2 éve járok egyéni terápiás/jóga órákra és érzem, jót tesz a testemnek és lelkemnek.

Eközben -mivel éreztem, szükséges változtatnom az addigi életemen- kertestem (neten, könyvekből, stb.) azt, miként tudnék magamon segíteni, mi lehet a jövőbe vezető megfelelő út számomra. A keresés közben ajánlotta egyik barátom Dr. Darnói Tibort. “…. Én em tudok neked javaslatokat adni, mit/hogyan csinálj mostantól, de Tibort keresd fel, ő az akit te keresel. Mindenre kiterjedő megoldást fog nyújtani számodra.”- mondta barátom.

Természetesen felkerestem, és már az első alkalommal, mikor megláttam Tibor tiszta tekintetét, éreztem kisugárzását, tudtam, hogy barátom nem túlzott. Tibor komplex látásmódja és javaslatai olyannyira meggyőzőek voltak, hogy hazafelé azon gondolkodtam, miként tudom átszervezni a napi teendőimet, munkámat, életemet, hogy meg tudjam valósítani mindazt, amit Tibor javasolt. Azóta sok idő telt el, most is Tibor tanácsai szerint telnek napjaim. Energikusabb, kitartóbb lettem. Nagyon sokat javult és úgy érzem már jobb is az állóképességem, mint a betegségem előtt. Fittebbnek érzem magam és van időm örülni apróságoknak (pl. egy szép erdő látványának) is. Úgy érzem, hogy testem és lelkem is jó irányba fejlődik, amihez Tibortól kaptam meg a tanácsokat, életem axiómáit.

Nagyon köszönöm Tibor figyelmét, javaslatait, őszinte inspirációit! Nagyon köszönöm a sorsnak, hogy megismerhettem, fejlődhetek segítségével. BG


Tisztelt Doktor Úr! Szavakkal nem is lehet kifejezni , hogy mennyi erőt adott nekem az Önnel folytatott beszélgetés, és hitet a gyógyulásban. KÖSZÖNÖM! Szerencsésnek tartom magam, hogy találkozhattunk. LM


Az első találkozásunk és beszélgetésünk hatására sikerült a negatív érzéseimet gyógyító gondolatokra cserélnem. Személyemre szabott és megvalósítható tanácsai és útmutatása sokat segített akkor és azóta is. Gyógyít és példát is mutatott. Köszönöm! TJ


Nagyon sokat segített nekem, amikor Önnél jártam, örültem, hogy a férjem is ott volt, mert ő aztán egy igazi energia vámpír, szkeptikus mindenben, de hogy hallotta ezeket a dolgokat, átformálódott. Boldoggá tesz, hogy a férjem teljesen megváltozott, nem veszekedtünk egyszer sem, mióta Önnél jártunk, a kedvemben jár, sokat segít, cipekedni nem enged, és a betegségemet előidéző problémák is megoldásra leltek. Persze én is változtam. A meditációt tovább folytatom, hiszen csak hasznomra válik. Alakulunk, csend van, béke van. És ez így van jól.

Köszönöm Önnek.
Kívánok a munkájához további sikereket. Ön egy igazi jó ember, akivel ritkán lehet találkozni.
Őszinte tisztelője: B


A nyár elején végzett egyéb betegségeimet kontrolláló labor vizsgálat magasabb tumor markert jelzett. Az utóbbi időben tartós stressz alatt éltem, fizikai-lelki egyensúlyom felborult. Pörgött velem a mókuskerék. Az újabb „felkiáltó jel” nagyon megijesztett, egyben az alternatív terápiák és a holisztikus gyógyítás felé terelt. Így találtam meg Darnói doktort.

Személyes konzultációnk, beszélgetésünk során megérttette velem, hogy gyökeres életmódváltásra, gondolkodásmódom megváltoztatására van szükségem. Életvezetési tanácsait megfogadtam. A meditációs gyakorlatot szorgalmasan végzem, és már három hét után éreztem jótékony hatását. Mindezeknek köszönhető, hogy a legutóbbi kontroll eredményem negatív lett, újra jól vagyok, már nem szorongok!

Igazi GYÓGYÍTÓT ismertem meg Darnói doktorban, aki nemcsak tudásával, de szívével is gyógyít!

Köszönöm, hogy életem egyik nehéz pillanatán átsegített! S. Stella


Én nagyon otthonosan éreztem magam nálad. Sok mindennel gazdagodtam a konzultációnk során. A meditációs gyakorlatok jelentették nekem azt a szilárd talajt, amire támaszkodhattam, ami segített apránként kikecmeregni a szorongások örvényéből.

Örömmel jelentem, úgy van, ahogy mondtad: a kitartás és a folyamatos gyakorlás meghozza a tartós eredményt. A rosszulléteim mára teljesen eltűntek! Köszönöm a konkrét gyakorlatokat és a hiteles jelenlétet. Végig éreztem, hogy figyelsz, hogy megpróbálsz érteni, és megéltem a teljes elfogadást. Akármilyen érzékeny állapotban érkeztem hozzád, mindig mosollyal távoztam:) Köszönöm, hogy semmiféle elvárásnak nem kellett megfelelnem, és lehetett tere annak is, ha valamivel nem értettem egyet. Ez fontos volt nekem.

Hálás vagyok azért is, hogy bevezettél a Yotengrit bölcseleteibe. Orsi!


Két éve tapintottam a mellemben egy csomót, amit az elvégzett vizsgálat rosszindulatú sejteknek talált. A mellrák diagnózistól nagyon megijedtem, félelem kezdett eluralkodni a gondolataimon, azt gondoltam ez a diagnózis egyenlő a halálos ítélettel.
Miközben a kórházban folytak a vizsgálatok, szervezték a műtétet, eljutottam Dr. Darnói Tiborhoz.

Már a megjelenése békét, harmóniát sugárzott, nyugalom áradt belőle, nyugodt lettem én is.

Beszélt a gondolatok teremtő erejéről, életmódváltás fontosságáról, táplálkozásról és sok minden másról.

Elmondta, hogy meg lehet gyógyulni a rákból – elhittem neki. Nekem hitet adott, hitet, hogy meggyógyulok. Elszállt a félelmem, azzal a tudattal csináltam végig a kezeléseket, hogy egészséges leszek.

Jól vagyok, meggyógyultam. Köszönöm
P.J.


Kedves Tibi!
Nagyon boldog új esztendőt kívánok Neked és kedves családodnak 2016-ra. Kicsit megkésve írom le ugyan, de mostanra állt össze kerek egésszé bennem, hogy mit is kaptam Tőled 2014 nyarán, majd 2015 nyarán. Első ránézésre semmi különöset nem kaptam, hiszen csak azt mondtad, hogy étkezzek egészségesen, tegyem rendbe a “fejem”, mozogjak, aludjak és a többi majd magától megoldódik. De csodaszert, könnyen beszedhető pirulát ne várjak, ami nélkülem megoldja a problémáimat, tüneteimet. Ilyeneket lehet több helyen olvasni is és beszélnek is róla, de a hogyanra előtte soha nem kaptam kerek egész megoldást. Tőled olyan hiteles mondatokat, olyan személyes élményeken alapuló módszereket, olyan szakemberek munkáit kaptam, ami mára más minőségi szintre emelte az életemet. Persze nem azonnal.
…november végén kórházba kerültem epehólyag és hasnyálmirigy gyulladással… A kórházban kezdtem alkalmazni a tőled tanult reggeli és esti meditációt, és azóta nem telt el napom meditáció nélkül…hat hét makrobiotikus táplálkozás után és napi két meditációval tünetmentes lettem és az orvosok által eltávolítandó epehólyagomon minden elváltozás megszűnt az UH szerint….A napi meditáció és a szélsőséges ételektől mentes táplálkozás abban is segítségemre van, hogy sokkal nyugodtabb legyek. A gyerekeimmel és férjemmel szemben is nagyságrendekkel lazább, lenyugodottabb vagyok és sokszor veszem észre az ő viselkedésükben azt az agressziót, amit én már elfelejtettem.
Régebben látott ismerőseim mind azt mondják, hogy milyen jól nézek ki, biztosan jó az új munkahelyem, és én akkor mosolygok magamban, hogy igen, igen jó az az új munkahely, de én tudom, hogy a kisimult arcomat elsősorban a napi meditációnak és az étkezésemnek köszönhetem. Z.I.


Örömmel tájékoztathatlak arról, hogy a szeptemberi és a mostani előadói ranglistát vezeted. 🙂

A daganatos betegklubok tagjai közül is sokan a Te előadásaidat tartották a legjobbnak, illetve a kreditpontért jelentkező orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók is nagy részben Téged emeltek ki, szakmailag nagyon felkészültnek, tájékozottnak ítéltek, előadásaid összeszedettek, tartalmilag jól felépítettek voltak.

Többen személyesen és telefonon is kerestek a rendezvény óta, egyrészről, hogy gratuláljanak a szervezéshez, lebonyolításhoz, másrészt, hogy jelezzék, szívesen látnának-hallanának Téged a következő Szimpóziumon is.
MÉ Alapítványi Vezető


Bocsánat, hogy ismételten zavarlak, de a Szimpózium utáni visszajelzésekben sok helyről felmerült az igény, többen szeretnének Veled személyes kapcsolatba kerülni.
Nagyon átütő, fantasztikus volt az előadásod, nem csodálom, hogy igénybe vennék a segítségedet.

 

Tiborral való találkozás és beszélgetés nagy lendületet adott az életemnek. Előtte soha nem gondoltam volna, hogy én képes leszek arra, hogy meditáljak, hogy kevesebb alvással, fáradság és betegség nélkül éljek.

Tibor a beszélgetések során nemcsak elmagyarázza s érthetővé teszi az összefüggéseket, hanem a saját megtapasztalásait adja át, és ezzel élő és követhető példát mutat a hozzá forduló embereknek.

A mai napig igyekszem betartani a tanácsait. A legfontosabb, amit elmondott, hogy az egyensúly megtartásához elengedhetetlen a napi szinten végzett relaxáció, meditáció vagy ima, kinek a saját hite szerint. Kaptam Tőle egy relaxációs gyakorlatot, de pár hét után rajta keresztül eljutottam egy transzcendentális meditációs tanfolyamra, melyet már 4. éve, napi szinten végzek. A kapott mantra segítségével gyorsan elérhető a transzcendens állapot, amikor is az elme pihen, beindul a szervezet öngyógyító folyamata és mindeközben energiával töltődünk. A napi gyakorlatok lerövidítették az alvásidőmet, és azóta egyáltalán nem voltam beteg. Elmúlt a vérnyomás-ingadozásom is. Mindaz, ami korábban problémát jelentett és kiborított, azt manapság már nem annak élem meg.

Kihangsúlyozta, hogy a lelki dolgok mellett fontos a napi szintű sportolás vagy fizikai aktivitás is. Ezt még nem sikerült napi rendszerességgel beépíteni az életembe, de hetente többször el tudok menni mozogni, hol futni, zumbázni vagy jógázni.

Elmondta, hogy „nem út, hanem utak” vannak, és ezek közül mindegyik ugyanoda vezet, csak rá kell lépni az egyikre. Velem is ez történt, ráléptem az útra, és az események szinte maguktól beindultak. Rengeteg új lehetőség, és ember került azóta az életembe, és teljesen új dolgokba kezdtem bele.

Elmagyarázta, hogy nem elegendő a hit, hanem a megtapasztalás még fontosabb. Hisz a hit csak 30%, a megtapasztalás pedig 70%. És ez tényleg így van, én is megtapasztaltam azóta sok mindent, és tapasztalatból mondhatom, hogy naponta kell végezni a gyakorlatokat, hogy egyensúlyban tudjak maradni.

Ami pedig a főnyeremény, hogy a változásom elkezdett hatni a családomra is, hisz „ami bent az kint, ami fent az lent” – Tibor is mondta. Többen is elmondják, hogy első körben a családunkra tudunk a legjobban hatni. Egy idő után ők is elkezdtek maguktól bekapcsolódni az általam végzett tevékenységekbe. Ma már a férjem, a kisebbik fiam és az anyukám is meditál. Ők is megtapasztalták és belátták ennek a pozitív hatását.

Köszönöm Tibornak, hogy elmagyarázta a holisztika összefüggéseit, hogy az ember test, lélek és szellem hármasából épül fel, és az egészségünket csak úgy tarthatjuk fent, ha mindhárom szinttel foglalkozunk. Rátaláltam egy olyan útra, amelyen sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb, új lehetőségekkel telibb életet élhetek.

Egy Barát