Általános leírás

HOP kurzusok – rendszerbe foglalt gyógyulás

„Ahonnan más ember megy haza, mint aki érkezett.”

 

Évtizedek gyógyító tapasztalata és a saját életutam vezettek rá arra, hogy számos krónikus betegségből van esély a gyógyulásra, amennyiben a betegek összehangolt, mélyreható változásokat képesek megtenni ennek érdekében. Így a kiszolgáltatott beletörődés és szenvedés helyett felszabadultan, más életminőségben élvezhetik mindennapjaikat.

Sokan vannak, akik bármit megtennének a gyógyulásukért, de a kérdéseikre – mit és hogyan kell tennem? – nem kapnak érdemi választ, még kevésbé olyan komplex programot, amellyel ezt megvalósíthatják.

A HOP kurzus célja, hogy egy rövid időre kiemeljen a mindennapok forgatagából és minden héten egy adott betegségre vonatkozóan segítse a résztvevők megértését a betegségük testi – lelki – szellemi összefüggéseit illetően és komplex holisztikus terápiás csomagot adjon számukra, mellyel létre tudják hozni a szükséges változásokat gyógyulásuk, egyensúlyuk érdekében.

A HOP egy egyedi, élmény-alapú, tematikus, interaktív kiscsoportos kurzus, mely holisztikus rendszerben segít a gyógyulás útjára lépni a klasszikus és komplementer medicina ötvözésével mindazoknak, akik készek tenni önmaguk gyógyulásáért, egészségéért. Speciális terápiás csomaggal, életmód-programmal, célzott meditációs gyakorlat elsajátításával kapják meg a résztvevők a gyógyulás kulcsát.

Az egyes HOP-kurzusok témái:

  • IBS
  • elhízás, ideális testsúly
  • magasvérnyomás-betegség
  • daganatos betegségek
  • autoimmun betegségek
  • allergiás betegségek

A 6 órás kurzusok díja 38.000 Ft, ez tartalmazza a frissítők és egy közösen elfogyasztott, a betegségtípusnak megfelelő étrendi kóstolót.
A kitöltött jelentkezési lap alapján 1 munkanapon belül megkapod visszaigazolásunkat és számládat, melyet banki átutalással vagy banki befizetéssel tudsz kiegyenlíteni, jelentkezésedtől számított 8 napon belül.
Az egyes kurzusok helyszíne a Harmónia Palota Rendezvényközpont: 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
A kurzus előtt 2 héttel egy részletes tájékoztató levelet küldünk minden résztvevőnek.
Minden további technikai kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a hop.angelhviktoria@gmail.com címen!

Megköszönöm, ha szeretteidet, barátaidat és ismerőseidet tájékoztatod erről a kivételes lehetőségről!

Jelentkezés a kurzusokra itt!

A kurzusok eseménynaptára pedig itt érhető el.

Megtisztelő figyelmedet köszönöm!

Dr. Darnói Tibor