Általános leírás

HOP Gyógyulj velem! kurzusok – rendszerbe foglalt gyógyulás

„Ahonnan más ember megy haza, mint aki érkezett.”

 

HOP Gyógyulj velem! - Dr. Darnói Tibor holisztikus programja

Évtizedek gyógyító tapasztalata és a saját életutam vezettek rá arra, hogy számos krónikus betegségből van esély a gyógyulásra, amennyiben a betegek összehangolt, mélyreható változásokat képesek megtenni ennek érdekében. Így a kiszolgáltatott beletörődés és szenvedés helyett felszabadultan, más életminőségben élvezhetik mindennapjaikat.

Sokan vannak, akik bármit megtennének a gyógyulásukért, de a kérdéseikre – mit és hogyan kell tennem? – nem kapnak érdemi választ, még kevésbé olyan komplex programot, amellyel ezt megvalósíthatják.

 

HOP Gyógyulj velem! - Dr. Darnói Tibor holisztikus programja
HOP Gyógyulj velem! – Dr. Darnói Tibor holisztikus programja

A HOP Gyógyulj velem! kurzus célja, hogy egy rövid időre kiemeljen a mindennapok forgatagából és minden héten egy adott betegségre vonatkozóan segítse a résztvevők megértését a betegségük testi – lelki – szellemi összefüggéseit illetően és komplex holisztikus terápiás csomagot adjon számukra, mellyel létre tudják hozni a szükséges változásokat gyógyulásuk, egyensúlyuk érdekében.

 

A HOP Gyógyulj velem! egy egyedi, élmény-alapú, tematikus, interaktív kiscsoportos kurzus, mely holisztikus rendszerben segít a gyógyulás útjára lépni a klasszikus és komplementer medicina ötvözésével mindazoknak, akik készek tenni önmaguk gyógyulásáért, egészségéért. Speciális terápiás csomaggal, életmód-programmal, célzott meditációs gyakorlat elsajátításával kapják meg a résztvevők a gyógyulás kulcsát.

 

A HOP Gyógyulj velem! tréningről ide kattintva tájékozódhatsz bővebben.
Megköszönöm, ha szeretteidet, barátaidat és ismerőseidet tájékoztatod erről a kivételes lehetőségről!

Megtisztelő figyelmedet szintén köszönöm!

Dr. Darnói Tibor