Kedves Tibi!
Nagyon boldog új esztendőt kívánok Neked és kedves családodnak 2016-ra. Kicsit megkésve írom le ugyan, de mostanra állt össze kerek egésszé bennem, hogy mit is kaptam Tőled 2014 nyarán, majd 2015 nyarán. Első ránézésre semmi különöset nem kaptam, hiszen csak azt mondtad, hogy étkezzek egészségesen, tegyem rendbe a “fejem”, mozogjak, aludjak és a többi majd magától megoldódik. De csodaszert, könnyen beszedhető pirulát ne várjak, ami nélkülem megoldja a problémáimat, tüneteimet. Ilyeneket lehet több helyen olvasni is és beszélnek is róla, de a hogyanra előtte soha nem kaptam kerek egész megoldást. Tőled olyan hiteles mondatokat, olyan személyes élményeken alapuló módszereket, olyan szakemberek munkáit kaptam, ami mára más minőségi szintre emelte az életemet. Persze nem azonnal.
…november végén kórházba kerültem epehólyag és hasnyálmirigy gyulladással… A kórházban kezdtem alkalmazni a tőled tanult reggeli és esti meditációt, és azóta nem telt el napom meditáció nélkül…hat hét makrobiotikus táplálkozás után és napi két meditációval tünetmentes lettem és az orvosok által eltávolítandó epehólyagomon minden elváltozás megszűnt az UH szerint….A napi meditáció és a szélsőséges ételektől mentes táplálkozás abban is segítségemre van, hogy sokkal nyugodtabb legyek. A gyerekeimmel és férjemmel szemben is nagyságrendekkel lazább, lenyugodottabb vagyok és sokszor veszem észre az ő viselkedésükben azt az agressziót, amit én már elfelejtettem.
Régebben látott ismerőseim mind azt mondják, hogy milyen jól nézek ki, biztosan jó az új munkahelyem, és én akkor mosolygok magamban, hogy igen, igen jó az az új munkahely, de én tudom, hogy a kisimult arcomat elsősorban a napi meditációnak és az étkezésemnek köszönhetem.

Z.I. 2017-09-15